Din Rubrik

CSC_0629.JPG
Mantegna Tarot

Artikelnr: 003

av Ferrara master, 1460 ca. Stammar från 1460, nu återges originalkorten för första gången i färg. Silverfolierad och helt underbar. Mantegna-korten är ett av de absolut viktigaste arbetena i filosofiska tolkningar som någonsin gjorts. De vackra korten beskriver mänskligheten, konsten, vetenskapen, dygdigheten och de himmelska sfärerna. Leken innehåller 50 kort (arkana) + 25 undervisande som är användbara för meditation och insikt. Litet flerspråkigt (dock ej svenska) instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.

Tillfälligt slut hos lev.
Pris: 229:- exkl.frakt & porto
Vikt: 226 gram
Beställ

Crystal.jpg
Nefertari´s Tarots

Artikelnr: 002

av Alasia Silvana GULDFOLIERAD Nefertari, Ramses II's hustru, stod vid sin makes sida den tid han regerade i Egypten, och bevittnade en stor tillväxt i sitt land. Hon är betraktad som "Light of Egypt" (Egyptens ljus), symbolen för de vackraste aspekterna i denna eleganta och sofistikerade civilisation. Nefertari's Tarot återskapar den atmosfär och symbolik som så älskades av Nefertari. Den typiska två-dimensionella egyptiska konstarten har fått ett fantastiskt liv och lyster genom sin flödande, mönstrade guldfolie-bakgrund. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Tillfälligt slut hos lev.
Pris: 359:- exkl.frakt & porto
Vikt: 228 gram
Beställ

tpol_s3_1600.jpg
Visconti Tarot
Artikelnr: 001


av Atanassov Atanas Alexandrov GULDFOLIERAD En av de äldsta tarotlekarna som bevarats, och kanske också den allra vackraste. Korten är allmänt kända som ett av de mest extraordinära exemplen på miniatyrkonst och även på renässansens symboler. Visconti Tarot som ursprungligen stammar från 1460-talets Norditalien har restaurerats för första gången. Tryckt med guld för att framhäva originalets prakt. Flerspråkig. Litet instruktionshäfte medföljer (flerspråkigt men ej svenska) Kortens storlek: 66 x 120 mm

 Pris: 329:- exkl.frakt & porto
Vikt: 236 gram
Beställ

Stonehenge.jpg
Solnedgng.jpg
Ripple.jpg
reed_s3_1600.jpg
Tulips.jpg
Zorro with Teddy Bear 2.jpg
Winter Leaves.jpg
Wind.jpg
tucker_s3_1600.jpg
Vortec space.jpg
Tanja outisde cabin 2.jpg
sato_s3_1600.jpg
Radiance.jpg
Purple flower.jpg
Power.jpg